Zoals de meeste van jullie eigenlijk wel weten ben ik op 1 november gestart met N.Y.M.P. Voor mij een ontzettend spannende ervaring en vooral heel erg eng. Want je weet natuurlijk eigenlijk nooit hoe jouw ontwerpen ontvangen worden en of er eigenlijk wel iemand op zit te wachten. Hoe zou er gereageerd worden op het feit dat wij onze eigen vriendinnen als boegbeeld gebruiken? Nou op die laatste vraag kan ik gelukkig heel positief antwoord geven. Blijkbaar is het dus toch niet zo dat je een graat mager supermooi  duur model moet hebben om je sieraden aan te prijzen. Er zijn gelukkig ook nog vrouwen die het leuk vinden om te kijken naar “gewone” vrouwen! Wat een opluchting zeg.

Veel mensen hebben de afgelopen paar maanden ook gevraagd waarom ik geen eenduidige stijl in mijn sieraden heb en het van alles wat is. Ik kan daar heel kort over zijn. Niet iedere vrouw is het zelfde en dan nog voelt niet iedere vrouw zich altijd hetzelfde. Hoewel ik de lijnen heb ingedeeld naar de karakter-eigenschappen van mijn vriendinnen voel ik me soms een Nadine, vaak een Kim en af en toe heb ik zo een zin om lekker Valerie te zijn. Dat is wat ik bij jullie wil overbrengen. Sieraden voor iedereen en voor ieder moment.

Ik kan met een gerust hart zeggen dat het afgelopen jaar, of nou ja laten we eerlijk zijn, de afgelopen 2 maanden zeer goed zijn verlopen. Ik ben zoveel verder dan dat ik ooit had gedacht dat ik zou zijn. We hebben iets meer dan 245 followers op onze twitter accounts. Op facebook zitten we alweer boven de 540 (!) Likes en onze aanwezigheid op de Sunday market was ook een succes. Het aller leukste is de samenwerking die wij zijn aangegaan met de dames van Cachicci.  Al de eerste keer dat deze dames bij mij naar binnen stapten voelde het meteen goed. Twee ware fashionistas die zelf heel goed bij het merk passen en nu alles op alles gaan zetten om de sieraden in de winkels te krijgen. Als alles goed gaat, en daar heb ik natuurlijk alle vertrouwen in, zullen jullie ons vanaf maart tegen gaan komen in de exclusievere boetieks bij jou in de buurt.

2012 is lekker begonnen en ik voel dat we dit jaar hele mooie dingen gaan doen. Mijn schetsblok ligt open klaar en ik ga hard werken aan ringen, nieuwe kettingen en armbanden voor de aankomende zomer. Ik kan jullie beloven dat er veel kleuren komen voor Nadine, prachtige leren armbanden voor Kim en voor Anna wat mooie stukken die je klassiek look helemaal hip maken. Naomi krijgt meer tailor made items en het succes item “It’s a wrap” van Valerie wordt ontzettend uitgebreid. Meer weten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter!

 

Foto Sherida