Hardly ever asked questions

HAQ? Wat is dat?

Het lijkt een beetje op een FAQ, maar dan net even anders. Natuurlijk geven we je graag antwoord op veelgestelde vragen, maar we vinden het ook leuk om antwoord te geven op vragen die je (nog) niet hebt gesteld. En nee, het is niet mogelijk om vragen in te sturen voor deze pagina, want dat zou betekenen dat je de vraag al gesteld hebt, toch? 

Waar staat N.Y.M.P voor?

N.Y.M.P is de afkorting voor Not Your Mother's Pearls.

Waar komen jullie parels en halfedelstenen vandaan?

Onze parels en halfedelstenen komen uit het verre oosten.

Zijn Kim, Valerie, Nadine, Anna en Ben echte mensen?

Ja, ze zijn de beste vrienden en vriendinnen van de oprichtster van N.Y.M.P. 

Wie heeft de website ontworpen?

De website is ontworpen door Carolien Smit en Beer Holties van Gridworks heeft de site gebouwd.

Wow, wat een leuke collectie! Gaan jullie nog meer ontwerpen?

Natuurlijk! Ons doel is om ten minste twee maal per jaar een nieuwe collectie aan te bieden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook speciale gelegenheden, zoals Valentijn en Kerstmis. We doen ons best om voor die dagen ook nog wat speciale items te ontwerpen. En ja, een sieraad van N.Y.M.P is een ontzettend leuk kado. 

Mijn oma is denk ik 80. Zou zij de sieraden ook leuk vinden? 

Het heet  'Not Your Mother's Pearls'.  We hebben niks gezegd over je oma! De sieraden zijn een leuk kado voor je vriendin, je vrouw of wie dan ook in je familie of vriendengroep. N.Y.M.P probeert altijd bijzondere sieraden te leveren, niet iets wat je vaak vindt in de winkel. Exclusieve kado's kosten vaak veel geld. Wij vinden het belangrijk om eerlijk te zijn naar onze klanten en dat komt naar voren in de producten, de campagnes, de materialen en natuurlijk in de prijzen.

Zijn er meer hardly asked questions?

Heel veel meer, dus blijf terugkomen!