Press

Persbericht

Amsterdam, 01 november 2011 -  Lancering Not Your Mother’s Pearls (N.Y.M.P)

Vanaf 1 november is Nederland een sieradenlabel rijker. De sieraden van N.Y.M.P worden ontworpen en vervaardigd in Hong Kong met als basis-element gecultiveerde zoetwater parels. Door te experimenteren met verschillende materialen zoals half edelstenen, leer, suède en zijn er sieraden ontstaan die een hele eigen uitstraling hebben. N.Y.M.P voert vijf verschillende collecties die enorm herkenbaar zijn voor ieder type vrouw.

Oprichtster Sherida Biesma

Tot een aantal maanden geleden was Sherida nog werkzaam in de IT. Met een opleiding Commerciële economie en een brede creatieve interesse besloot ze dat het tijd was haar passie te volgen: sieraden. Ze begon met het ontwerpen van sieraden voor haar vriendinnen en kwam er achter dat elke vriendin een eigen karakter heeft  met unieke eigenschappen. Door uit te gaan van die eigenschappen zijn de lijnen Kim, Valerie, Nadine, Anna en Naomi ontstaan.

Kim

Deze lijn is ontwikkeld voor de vrouw met een pittig karakter. Kim kent geen angst. Ze is liefdevol en loyaal maar heeft wel een scherp randje wat haar vol interessante tegenstrijdigheden maakt. Om haar bijzondere karakter weer te geven worden de parels en parelmoer gecombineerd met leer in verschillende kleuren. De combinatie van het klassieke en het ruwe maken deze sieradenlijn herkenbaar en net zo speciaal als Kim zelf is.

Valerie

Valerie staat ‘s ochtends op met een zonnegroet. Gedurende de dag is ze een optimist en ‘s avonds hardlopen is voor haar de ideale afsluiting van een dag.  De collectie van Valerie is gemaakt voor de vrouw met een actieve levensstijl. Valerie is gek op de buitenlucht en de natuur. Om die reden is deze lijn met zoveel mogelijk natuurlijke materialen en kleuren gewerkt en zijn de sieraden makkelijk in het onderhoud.

Nadine

Iedereen is gek op Nadine. Met haar flamboyante voorkomen en haar sprankelende persoonlijkheid is dat ook geen wonder. Boven alles is ze een romanticus, gek op drama en ziet ze er altijd glamourachtig  uit. Voor deze lijn worden parels gecombineerd met zilver en sprankelende half edelstenen. De kristallen die gebruikt worden sprankelen net als haar persoonlijkheid.

Anna

Trouwen doe je niet iedere dag en net als Anna verdient iedere bruid een geweldige dag. Sieraden horen daarbij. Deze sieraden bestaan voornamelijk uit parels in natuurlijke kleuren met een hoge kwaliteit zonder dat ze er te klassiek uit zien. Voor de huwelijksreis collectie combineren wij parels met Turkoois en koraal die doen denken aan zonovergoten zee en stranden.

Naomi

Moeders zijn superhelden en Naomi bewijst dat iedere dag. Speciaal voor alle moeders maakt N.Y.M.P een unieke armband waarin de naam van het kind verwerkt is, een  geboortesteen en prachtige parels. Ieder armband is uniek en wordt voor de moeder persoonlijk en exclusief ontworpen.

Prijzen en Verkoop

Uitgaand van een eerlijk proces heeft Sherida ervoor gekozen om zoveel mogelijk te werken met eerlijke materialen, eerlijke mensen en met eerlijke prijzen. Prijs van een N.Y.M.P sieraad start bij €17,95 en kan oplopen tot €249,- . De volledige collectie is verkrijgbaar op www.nymp.nl.

Einde persbericht

Noot voor de redactie:  Neem voor meer informatie of beeldmateriaal contact op met: N.Y.M.P, Sherida Biesma, sherida@nymp.nl tel: 06 408 103 63 skype: sheridabiesma 

 

N.Y.M.P in de media

Geplaatste persberichten over Not Your Mother's Pearls

 

N.Y.M.P op de radio

Op 20 november 2011 een actie via WildFM

Altijd al een mooi sieraad willen hebben met echte parels? Deze wikkelarmband heeft er wel 80! De armband is gemaakt van leer en sluit je nadat deze drie keer om je pols is gewikkeld. Geschikt voor iedere look. De armband kun je bestellen in kleuren deep blue en bruin en hij komt standaard met een bedel. Je kunt meer bedels bij bestellen.

 

Acties

Via NL Voordeel, gekoppeld aan de WildFM actie van 20 november 2011.