Het team

Kim

Deze lijn is ontwikkeld voor de vrouw met een pittig karakter. Kim kent geen angst. Ze is liefdevol en loyaal, maar heeft wel een scherp randje. Dit maakt haar vol interessante tegenstrijdigheden. Om haar bijzondere karakter weer te geven worden de parels en parelmoer gecombineerd met leer in verschillende kleuren. De combinatie van het klassieke en het ruwe maken deze sieradenlijn herkenbaar en net zo speciaal als Kim zelf is.

Valerie

Valerie staat ‘s ochtends op met een zonnegroet. Gedurende de dag is ze een optimist en ‘s avonds hardlopen is voor haar de ideale afsluiting van een dag. De collectie van Valerie is gemaakt voor de vrouw met een actieve levensstijl. Valerie is gek op de buitenlucht en de natuur. Om die reden is in deze lijn met zo veel mogelijk natuurlijke materialen en kleuren gewerkt en zijn de sieraden makkelijk in het onderhoud.

Nadine

Iedereen is gek op Nadine. Met haar flamboyante voorkomen en haar sprankelende persoonlijkheid is dat ook geen wonder. Boven alles is ze een romanticus, gek op drama, en ziet ze er altijd glamourachtig uit. Voor deze lijn worden parels gecombineerd met zilver en sprankelende half-edelstenen. De kristallen die gebruikt worden sprankelen, net als haar persoonlijkheid.

Anna

Trouwen doe je niet iedere dag en net als Anna verdient iedere bruid een geweldige dag. Sieraden horen daar bij. Deze sieraden bestaan voornamelijk uit parels in natuurlijke kleuren met een hoge kwaliteit, zonder dat ze er te klassiek uitzien. Voor de huwelijksreis-collectie combineren wij parels met Turkoois en koralen die doen denken aan zonovergoten zee en stranden.

Naomi

Moeders zijn superhelden en Naomi bewijst dat iedere dag. Speciaal voor alle moeders maakt N.Y.M.P een unieke armband waarin de naam van het kind verwerkt is, een geboortesteen en prachtige parels. Ieder armband is uniek en wordt voor de moeder persoonlijk en exclusief ontworpen.